Kedvenc nyári ékszerünk: a nemesacél bokalánc

//Kedvenc nyári ékszerünk: a nemesacél bokalánc

Kedvenc nyári ékszerünk: a nemesacél bokalánc

bokalánc

 

Nem is gondolnád, hogy a bokalánc milyen régi múltra tekint vissza: már az ókori egyiptomiak is viselték!
A bokalánc a tavasz és a nyár nagy kedvence: előkerülnek végre a szandálok, papucsok, lenge ruhák és rövidnadrágok, így elővillannak ékszereink is. A különböző charmokkal és kristályokkal díszített darabok fantasztikusan kiegészítik és feldobják megjelenésed.
Nem mindegy azonban, hogy milyen anyagból készülnek kedvenc ékszereid.
A minőség, az ár és a tartósság mind lényeges szempont, ezért ajánljuk figyelmedbe a nemesacélból készült ékszereket.

Miért ajánljuk a nemesacél bokaláncot?

 

  • Az acélból készült lánc egyik legnagyobb előnye a többi fémmel szemben, hogy nagy strapabírású, nem szakad el és nem színeződik el, így nyugodt szívvel hordhatjuk a strandon is. Ezzel szemben egy vékony ezüst lánc nagyon könnyen elszakad, elszíneződik, az egyszerű, bevonatos bizsu ékszer pedig szintén gyorsan megkopik és elszíneződik az izzadtság, és egyéb környezeti hatások következtében.
  • Nem okoz allergiát: a 316L nemesacél, vagyis orvosi fém köztudottan 100%-ig hipoallergén, ezért is használják az orvostudományban (is).
  • Kedvező ár:
    Ára jóval kedvezőbb mint a nemesfémeké, ár-érték arányban pedig sokkal jobb választás mint egy bevonatos, bizsu darabKattints ide és nézegess bokaláncokat!
By | 2020-01-08T07:07:29+00:00 március 20th, 2019|Egyéb| Kedvenc nyári ékszerünk: a nemesacél bokalánc bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author:

error: Content is protected !!