Trendi ezüst karláncok, amikből nem elég egy darab

//Trendi ezüst karláncok, amikből nem elég egy darab

Trendi ezüst karláncok, amikből nem elég egy darab

eaglebrtulip

Az ezüst ékszerek nagyon régi múltra tekintenek vissza és a mai napig az egyik legnépszerűbb ékszer alapanyag.
Könnyen megmunkálható, szépen alakítható, így precíz kidolgozású, finom darabok készíthetőek belőle. Habár köztudott, hogy az ezüst ékszerek hajlamosak az elszíneződésre, fontos tudni, hogy ennek ellenére időtállóak, hiszen könnyen tisztíthatóak házilag is, illetve általában ródium bevonattal látják el, ezzel jelentősen meghosszabbítva időtartamukat.

2019 egyik nagy trendjei a vékony ezüst karláncok, különböző szimbólumokkal és charmokkal díszítve. Legnépszerűbb minták az infinity vagyis a végtelenség jele, a geometrikus formák, a különböző állat motívumok és a spirituális jelképek.
Ezeket a vékony, egyszerű, mégis mutatós darabokat kombinálhatjuk is egymással, így még izgalmasabb a hatás.

A bőrrel vagy zsinórral variált darabok is nagy kedvencek, a charmok lehetnek egészen egyszerű formák, gravírozottak vagy ragyogó kristályokkal vagy türkizkék opál kövekkel díszítettek.
A különleges, zöldes-kékes-türkizes tűzopál kő igazi tengerparti hangulatot áraszt, egészen rabul ejtő látvány különleges színének köszönhetően.

Sokféle stílusból választhatsz, már egészen kedvező áron is, így nincs más dolgod, mint megtalálni a stílusodhoz legjobban illő darabot/darabokat és begyűjteni a dicséreteket. Kattints az igazán egyedi darabokért!

By | 2020-01-08T07:07:41+00:00 március 28th, 2019|Egyéb| Trendi ezüst karláncok, amikből nem elég egy darab bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author:

error: Content is protected !!