Modern nemesacél karikagyűrű – ha követed a terndeket

//Modern nemesacél karikagyűrű – ha követed a terndeket

Modern nemesacél karikagyűrű – ha követed a terndeket

Nemesacél karikagyűrű, egy olyan választás amivel úgy takaríthatsz meg pénzt, hogy közben trendi és modern lehetsz.

Miért jó a nemesacél karikagyűrű?

A nemesacél karikagyűrű választása általában számos előnye miatt kedvelt választás. Ezeket vesszük sorra a továbbiakban.

Kinek kell az unalmas arany ha van helyett valami modern megoldás is?

Fémallergia

A fémallergia kellemetlen tünetei esetében, valószínűleg mondani sem kell, hogy a bizsuk viselése ellenjavallt. Jó az is igaz hogy karikagyűrű vásárlásakor nem igazán merül fel a nem nemesfémből készült ékszer. Azonban nem ragaszkodik mindenki az aranyhoz.  Ezekben az esetekben jó döntés a nemesacél változatok választása.

Azt is érdemes tudni hogy gyakorlatilag itt orvosi fémekről beszélünk, ami kifejezetten az allergiás reakciók kivédésére szolgál (azért ez nem orvosi tanács volt ;)).

Ár

Mint említettem, a nemesfém gyűrűk árai nem feltétlenül tartoznak az olcsó kiadások közé. Persze ha figyelembe vesszük azt is hogy egy életre szólnak, nem is tűnik a drága sem annyira drágának.

Tény azonban hogy a nemesacél karikagyűrű sokkal gazdaságosabb megoldás lehet, ami a nemesfémek minden tulajdonságával bír.

Nemesfém vagy nemesacél?

nemesfémek közé olyan fémeket sorolunk, amelyek ellenállóak a környezet hatásaival, elsősorban a korrózióval szemben. A nemesfémek közé tartozik az arany, az ezüst, de még a réz is.

Nemesacél esetén azonban kifejezetten acél ötvözetekről beszélünk, melyekben jellemzően magas a krómtartalma. A köznyelvben közelebb áll a kifejezés a rozsdamentes anyagokhoz. Nemesacél esetében az összetétel nagy mértékben befolyásolja a minőséget. Az ékszerek így a karikagyűrű esetében természetesen kiváló minőségű nemesacélról beszélhetünk.

Különlegesség

A nemesacél feldolgozási folyamatában sokkal több lehetőség rejlik mint például az arany esetében. Ha szereted a különleges dolgokat, biztos lehetsz benne, hogy izgalmas formák és megoldások várnak rád.

A nemesacél alapú gyűrűk között találhatsz akár fával berakott különlegességet is, de rozé arany mintás cirkónia kristállyal díszített változatot is.

Jó döntés a nemesacél?

Mindenképpen. Mi is ezt választottuk anno, és a mai napig is könnyen fel tudjuk kelteni egy társaság figyelmét azzal, ha elmeséljük miből is van a karikagyűrűnk.

By | 2019-08-28T16:37:05+00:00 március 1st, 2019|nemesacél| Modern nemesacél karikagyűrű – ha követed a terndeket bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author:

error: Content is protected !!