divatos_2022_bl

A karkötők tényleg öltöztetnek, képesek bármilyen outfitet feldobni. Sosem volt még ekkora ékszer választék férfiak számára!
A finom, elegáns daraboktól kezdve, az egyszerű, laza viseleten át, egészen a feltűnő, markáns, maszkulin darabokig, bármit megtalálunk a kínálatban.
Nincs más dolgunk, mint kiválasztani a személyiségünkhöz (és pénztárcánkhoz) leginkább illő darabokat. A legtöbb karkötő karórával is remekül párosítható.

Milyen népszerű darabok között válogathatunk 2022-ben?

  1. A paracord anyagú karkötők kényelmesek, stílusosak, áruk pedig nagyon kedvező. hétköznapi viseletre tökéletes választás. A természet kedvelőinek, a túlélő karkötő szinte kötelező darab.
  2. A nemesacélból, vagyis orvosi fémből készült karkötők talán a legnépszerűbbek, mivel rendkívül tartósak, számtalan stílusban elérhetőek és áruk is kedvező. Ár-érték arányban tökéletes választás.
  3. A bőrből, illetve műbőrből készült karkötők elegáns, kifinomult darabok, tökéletesen kombinálhatóak más fémekkel, pl. a nemesacéllal is.
  4. A mágneses karkötők az egészségtudatos emberek nagy kedvencei, az alternatív gyógyászatban a mágnesnek fontos szerepet tulajdonítanak. Tudományosan ugyan nincs alátámasztva gyógyító ereje, de ha hiszel benne, nem fog cserben hagyni.
  5. A páros karkötők igazán romantikus üzentet hordoznak – a stílusban tökéletesen összeillő karkötő(k) mindig emlékeztetnek a másik feledre, bárhol is legyél.
  6. A természetes kövekből készült gyöngyös karkötők szemet gyönyörködtetőek és fényűző, elegáns megjelenést kölcsönöznek, miközben felruháznak a természet erejével.

Nézz be webáruházunkba, ahol valamennyi karkötőt megtalálod, méghozzá szuper áron!

Vélemény, hozzászólás?