Modern és stílusos férfi karkötők 1. rész

//Modern és stílusos férfi karkötők 1. rész

Modern és stílusos férfi karkötők 1. rész

Egy jól megválasztott férfi karkötő szerepe, hogy kiegészítse outfited– bár nem lesz az öltözéked középpontja, de mindenképpen a jó megjelenés fontos része.

Az, hogy milyen karkötőt válassz, attól függ, hogy milyen típusú ruhákat szeretsz viselni. Ha rendszeresen öltönyt és nyakkendőt viselsz, akkor valami fémes és elegáns megjelenésű karkötő a legjobb választás. Ha a ruhásszekrényed inkább laza nadrágokkal és trópusi ingekkel van tele, akkor jobban jársz a bőr, kötél vagy gyöngyös, természetes megjelenésű karkötőkkel.

Mindkét esetben a karkötő szerepe ugyanaz: feldobja és kiegészíti a megjelenésed. Egyfajta társadalmi “bizonyítékként” funkcionál – Nem csak egy srác vagy, aki azért vett fel egy öltönyt, mert muszáj volt – olyan srác vagy, aki időt szánt arra, hogy az öltöny jól nézzen ki és a karkötő segít ezt egyértelművé tenni.

A nyakláncokhoz hasonlóan a férfi karkötőnek is jót tesz az idő. A túl sok fényes, csillogó darab giccsesnek tűnik, de választhatsz antikolt darabokat is.
Egy utolsó megjegyzés, amely minden karkötőre igaz – a megfelelő méretre van szükség. Egy nagy, vaskos fémkarkötő, amely ide-oda csúszkál, nagyon kényelmetlen tud lenni. A súlyosabb daraboknak inkább szorosan kell illeszkednie; a könnyedebb ékszerek, mint a kötél- és gyöngykarkötők lehetnek lazábbak.

1. I.D. karkötők

Ezeket karkötőket a második világháborúban adták ki a katonáknak és az 1950-es években váltak divatossá. A klasszikus örökség miatt újra felbukkantak, ugyanabban az alapstílusban: vékony fémlánc egy téglalap alakú lemezzel, amely a csukló tetején van középen, mint egy óra számlapja. Ez a rész pedig tetszés szerint gravírozható is.
Igazán stílusos megjelenést kölcsönöz – Húzd fel egy farmernadrággal és egy fehér pólóval és meglátod.
James Dean-nek például remekül állt.

2. Acél karkötők

Valószínűleg ez a legelőkelőbb stílusú karkötő férfiak számára, és ez az a fajta, amely egyben a legsokoldalúbb is – öltönyökkel és nyakkendőkkel párosítva és laza öltözékhez is tökéletes választás.
Az itt elérhető választék szinte korlátlan, de az általános hatás ugyanaz: egyetlen szilárd, merész darab a csuklón, amely letisztult és férfias.
Párosítsd egyszerű, de elegáns ruhákkal és hagyd, hogy magáért beszéljen minden alkalommal, amikor kivillan a mandzsettád alól. Viszont ne viseld öltönying tetején.
Egy-két színű darab bőven elég és biztosan nincs szükséged drágakövekre sem. Amennyiben a karkötő vékonyabb stílusú, karórával is tudod párosítani.

Ide kattintva találhatsz stílusodnak megfelelő, minőségi darabokat

By | 2023-01-05T16:13:34+00:00 január 5th, 2023|Egyéb|0 Comments

About the Author:

error: Content is protected !!