mens-bracelet-features

Egy jól megválasztott férfi karkötő szerepe, hogy kiegészítse outfited– bár nem lesz az öltözéked középpontja, de mindenképpen a jó megjelenés fontos része.

Az, hogy milyen karkötőt válassz, attól függ, hogy milyen típusú ruhákat szeretsz viselni. Ha rendszeresen öltönyt és nyakkendőt viselsz, akkor valami fémes és elegáns megjelenésű karkötő a legjobb választás. Ha a ruhásszekrényed inkább laza nadrágokkal és trópusi ingekkel van tele, akkor jobban jársz a bőr, kötél vagy gyöngyös, természetes megjelenésű karkötőkkel.

Mindkét esetben a karkötő szerepe ugyanaz: feldobja és kiegészíti a megjelenésed. Egyfajta társadalmi “bizonyítékként” funkcionál – Nem csak egy srác vagy, aki azért vett fel egy öltönyt, mert muszáj volt – olyan srác vagy, aki időt szánt arra, hogy az öltöny jól nézzen ki és a karkötő segít ezt egyértelművé tenni.

A nyakláncokhoz hasonlóan a férfi karkötőnek is jót tesz az idő. A túl sok fényes, csillogó darab giccsesnek tűnik, de választhatsz antikolt darabokat is.
Egy utolsó megjegyzés, amely minden karkötőre igaz – a megfelelő méretre van szükség. Egy nagy, vaskos fémkarkötő, amely ide-oda csúszkál, nagyon kényelmetlen tud lenni. A súlyosabb daraboknak inkább szorosan kell illeszkednie; a könnyedebb ékszerek, mint a kötél- és gyöngykarkötők lehetnek lazábbak.

1. I.D. karkötők

Ezeket karkötőket a második világháborúban adták ki a katonáknak és az 1950-es években váltak divatossá. A klasszikus örökség miatt újra felbukkantak, ugyanabban az alapstílusban: vékony fémlánc egy téglalap alakú lemezzel, amely a csukló tetején van középen, mint egy óra számlapja. Ez a rész pedig tetszés szerint gravírozható is.
Igazán stílusos megjelenést kölcsönöz – Húzd fel egy farmernadrággal és egy fehér pólóval és meglátod.
James Dean-nek például remekül állt.

2. Acél karkötők

Valószínűleg ez a legelőkelőbb stílusú karkötő férfiak számára, és ez az a fajta, amely egyben a legsokoldalúbb is – öltönyökkel és nyakkendőkkel párosítva és laza öltözékhez is tökéletes választás.
Az itt elérhető választék szinte korlátlan, de az általános hatás ugyanaz: egyetlen szilárd, merész darab a csuklón, amely letisztult és férfias.
Párosítsd egyszerű, de elegáns ruhákkal és hagyd, hogy magáért beszéljen minden alkalommal, amikor kivillan a mandzsettád alól. Viszont ne viseld öltönying tetején.
Egy-két színű darab bőven elég és biztosan nincs szükséged drágakövekre sem. Amennyiben a karkötő vékonyabb stílusú, karórával is tudod párosítani.

Ide kattintva találhatsz stílusodnak megfelelő, minőségi darabokat