Tilly-Thomas-Lux-bridal-bridal-hairbands-bridal-headpieces-wedding-crowns-wedding-tiaras-bridal-hair-accessories

Közeleg a nagy nap és te már megannyi izgalmas részlettel kapcsolatban már döntésre jutottál – kiválasztottad a ruhád, a cipőd és a csokrod – de hogy tudnád feldobni a frizurád?

Emeld magasabb szintre esküvői megjelenésed ezekkel az elbűvölő hajdíszekkel és hajfésűkkel!

  1. Azoknak a menyasszonyoknak, akik a letisztult megjelenésre törekszenek, a kézzel drótozott gyöngyös és kerek kristályos glória típusú hajdísz tökéletes választás
  2. Nincs is előkelőbb egy kristályos, gazdag részletekkel kidolgozott tiaránál
  3. A gyöngyöket évszázadok óta a világ egyik legszebb és legkeresettebb kiegészítőjeként tisztelik – csak vess egy pillantást a királyi család koronaékszereire. Adj egy csipetnyi bájt megjelenésedhez egy gyöngyökkel teli hajdísszel!
  4. Egy rozé arany színben pompázó, gyöngyökkel díszített hajdísz, finom csillogásával elegáns, mégis visszafogott hatást kölcsönöz a menyasszonyi megjelenésnek.
  5. Egy kristályokkal díszített, virágos hajfésű szinte bármilyen típusú frizurába beilleszthető, így a klasszikus stílus kedvelői számára tökéletes választás.

Ki mondta, hogy alacsonyabb költségvetésből nem lehet elkápráztatni? Tűzzél finom, díszes hajtűket a kontyba, így lenyűgöző, mégis finom csillogást fogsz elérni.

Válaszd hát a frizurádhoz és egyéniségedhez legjobban illő hajdíszt!