Nemesacél karikagyűrű

Az elmúlt két esztendő nem csak a koncerteknek és a csoportos programoknak, de az esküvőknek is betett. A korlátozások azonban nem szabtak gátat a karikagyűrű dizájnereknek, akik szebbnél szebb kreációkkal nyitják a 2022-es karikagyűrű trendeket. Ahogy csendesedni látszik a vírus térhódítása, úgy jön elő újra a szabadság utáni vágyunk. . Gyakori közhely – ami most még inkább igaz- , hogy nem a létszám, vagy a méregdrága dekoráció számít, hanem az alkalom, a szerelmespár és a hangulat. Egy valami viszont még a kiemelt fontos listán szerepel, mégpedig a karikagyűrű, ami örökké emlékeztet a nagy napra és ez lesz a szerelmetek tárgyilagos záloga is.

Amiatt, hogy ilyen kiszámíthatatlanná vált az életünk, mindenki visszahúzódott és az egyszerű megoldások híve lett, védekezés volt arra, hogy a végén ne kelljen csalódnia, ha például nem jön el valaki az esküvőre, vagy le kell fújni az egészet. Minél kevesebbet teszünk a „projektbe”, annál kevésbé sérülünk. Ez a gyűrűválasztáson is látszik. Még mindig annyira bizonytalanok az emberek, hogy nem mernek elrugaszkodni a szokatlanabb formák és színek felé. Ezért a visszafogott stílusra épült a 2021-es piac.

A visszafogotton belül azt értjük, hogy általános színekben: aranyban, ezüstben gondolkoznak az arák, illetve nem gyémántok csüngenek a gyűrűkön, hanem legfeljebb 1-1 kristály díszíti őket. A vőlegénynek most is szerencsés dolga lesz, hiszen az ő esetükben nincs nagy eltérés a gyűrűk között.

 

Vélemény, hozzászólás?