anklets

A 2019-es év nagy slágerei közé tartoznak kétségtelenül a bokaláncok is, melyek a lenge nyári ruhák és csinos szandálok divatos kiegészítői.
Sokféle stílusban kaphatóak, nem mindegy azonban az anyag minősége és a kivitelezés.

Egy vékony, ezüstből vagy alacsonyabb minőségű ötvözetből készült darab könnyen elszakadhat, főleg ha strandon is hordjuk és a vízbe is szeretnénk bemenni vele. A nem megfelelő technikával készült ékszer bevonatok, pl. aranyozás, ródiumozás pedig gyorsan lekophatnak az izzadtság, illetve különböző kemikáliák (pl. szappan) hatására.

anklets

 

Miből készüljön?

A legjobb választás, ha nemesacélból vagy titániumból készült bokaláncot vásárolunk, mert ezek a fémek extra erősek és tartósak. Az ezen anyagokból készült ékszer nem szakad, nem kopik, karcálló és ráadásul 100%-ban antiallergén is. Bátran viselhetjük akár a strandon is. A stílusválaszték rendkívül széles, áruk pedig jóval kedvezőbb, mint a nemesfémeké.

Milyen stílusút válasszunk?

A 2019-es év abszolút népszerű elemei a következők:

Gyöngyök:

Lehetnek igaziak vagy mesterségesek, bármilyen színűek és formájúak, a gyöngyök romantikus hangulatúvá és elegánssá varázsolnak minden ékszert.

Kagylók és kagyló alakú charmok:

Az igazi kagylóból vagy kagyló felhasználásával készült, illetve kagyló formájú charmok nem csak divatosak, de igazi beach hangulatot idéznek.

Rozé arany és aranyszín:

Napbarnított bőrön különösen jól mutatnak az arany és rózsaarany színű ékszerek. Nagyon elegánsak és nőiesek.

Horgony:

A horgony charm nem csak karkötőkön és ruhákon mutat jól, a bokaláncot is nagyszerűen feldobja.

Bohém stílus:

Színes gyöngyökkel és díszekkel tarkított izgalmas darabok, készülhetnek bármiből, zsinórral vagy bőr kombinációval is.
KATTINTS IDE a legszebb darabokért!