Picture of a cheerful young brunette woman in white summer dress holding credit card posing with shopping bags and looking at camera over pink background.

A Glamour napokat minden évben sok-sok nő várja, hiszen hatalmas kedvezményekkel lehet ilyenkor vásárolni, szinte minden népszerűbb üzletben.
Vannak olyan üzletek, ahol akár 50% kedvezménnyel juthatunk hozzá bizonyos termékekhez.
Ilyenkor jellemzően a vevők megrohamozzák kedvenc üzleteiket, így ezeken a napokon nagy tömegre lehet számítani. Sokan vannak, akik a kuponokat ott helyben kezdik el kivagdosni, ezzel feltartva (és bosszantva) a sorban álló, felkészült és már jellemzően fáradt vevőket.

 

Picture of a cheerful young brunette woman in white summer dress holding credit card posing with shopping bags and looking at camera over pink background.

Szerencsére most már egyre több webáruház is csatlakozik az akcióhoz, így elkerülhetjük a tömeget és a sok bosszankodást.
Érdemes ezekben a napokban ellátogatni kedvenc webshopjainkba, mert nagyon valószínű, hogy szuper akciókkal várnak minket.
És bizony, még mindig sokkal kényelmesebb otthonról, a kanapéról vásárolni, és bemásolni egy kupon kódot, mint sorban állni, kerülgetni a tömeget, sietni, hogy le ne csapják a kezünkről a legjobb dolgokat és papír kuponokat vagdosni, majd idegesen keresgélni őket a pénztárnál 🙂
Bár a webáruházak egyik hátránya ugyan, hogy az árut nem látjuk élőben, nem tudjuk megfogni, viszont jellemzően nagyobb a választék és az árak jóval kedvezőbbek mint az üzletekben.
Az interneten rendelt ékszert fel tudjuk próbálni otthon, nyugodt körülmények között, akár többféle ruhához, többféle frizurával és sminkkel. Ráadásul még kapunk 14 bónusz napot is, hogy eldöntsük, tetszik-e a termék, míg ha boltban vásárolunk, könnyen lehet, hogy csak hirtelen felindulásból vásárolunk, majd később megbánjuk.
Adjunk hát esélyt a webshopoknak is és figyeljük a legjobb akciókat 🙂

Tipp: Gyönyörű és egyedi ékszereket találhatsz szuper áron, ha ide kattintasz!