Wholesale-Stainless-Steel-Rose-Gold-Heart-Earrings_800

Wholesale Stainless Rose Gold Heart Earrings

 

 

 

Szinte mindenki szereti a fülbevalókat. A hölgyeknek átlagosan minimum 3 pár fülbevalójuk van, de akadnak olyanok is, akiknek tekintélyes készletük van, és szeretik ha minden outfithez van egy stílusban hozzá illő darab.

A fülbevalók esetében különösen fontos a minőség, hiszen egy rosszul megválasztott darab miatt könnyen begyulladhat az érzékenyebb bőr, ami nagyon kellemetlen tünetekkel járhat.
Az olcsó bizsu észerek általában 1-2 nyarat bírnak ki anélkül, hogy elszíneződnének, ugyanakkor az arany fülbevaló pedig meglehetősen drága.

A tökéletes megoldást jelentheti a nemesacélból készült fülbevaló, ami árban a bizsu ékszerekéhez hasonló, mégis egy sokkal tartósabb és minőségibb ékszer alapanyag.
Nem okoz fémallergiát, (csak nagyon szélsőséges esetben), külső megjelenése pedig nagyon hasonló az ezüsthöz vagy fehéraranyhoz.
Nem színeződik el, és sokféle stílusban kapható, akár valódi arany vagy rózsaarany bevonattal, kristályokkal, gyöngyökkel díszítve.

Legyen szó akár francia kapcsos, stekkeres, Swarovski kristályos vagy hosszú fazonú fülbevalókról, nemesacélból is gyönyörű és stílusos ékszerek készíthetőek.

Kattints és nézd meg a legszebb nemesacél fülbevalókat