You cannot copy content of this page

Nemesacél jegygyűrű fehérarany helyett?

//Nemesacél jegygyűrű fehérarany helyett?

Nemesacél jegygyűrű fehérarany helyett?

Ki mondta, hogy a jegygyűrű csak aranyból készülhet?
Vannak akik nem tartják fontosnak, hogy gyűrűjük drága legyen, hiszen pontosan jól tudják, hogy a karikagyűrű egy olyan szimbólum, amely nem pénzbeli értéket képvisel.

Ha nem szeretnél több százezer forintot gyűrűre költeni, de fontos számodra, hogy szép és tartós legyen az ékszer, akkor a nemesacél karikagyűrű a legjobb választás számodra.

black-and-white-close-up-engagement-17834
Megjelenésében nagyon hasonló a fehéraranyéhoz, szinte megszólalásig hasonlít. Ugyanakkor sokkal keményebb és tartósabb fém. Nem kopik, nem színeződik el, vagy deformálódik mint a fehérarany. Ellenben,  a fehérarany ékszereket ródium réteggel látják el, hogy elérjék a kívánt színt, fényt és tartósságot. A ródium réteg azonban idővel megkopik, és a gyűrű sárgás fényű lesz. A fehérarany ékszert ezért pár évente (használattól függően) újra szokás ródiumoztatni.

Fémallergiád van?
Akkor szintén jó választás a 316L nemesacél, hiszen teljes mértékben antiallergén. Ezzel szemben a fehéraranyból készült ékszerek általában nikkelt tartalmaznak, így, ha lekopik a ródium réteg, az allergia is kialakulhat.

Kattints és nézd meg a legszebb nemesacél karikagyűrűket

By | 2019-08-28T16:41:17+00:00 május 29th, 2019|nemesacél|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

error: Content is protected !!