Parfüm rendelés webáruházból

//Parfüm rendelés webáruházból

Parfüm rendelés webáruházból

Sokan nem merik megkockáztatni, hogy webshopból rendeljenek parfümöt, inkább megveszik a drogériákban, jóval magasabb áron, mert félnek, hogy rosszabb minőségű, esetleg nem eredeti terméket kapnak. De vajon jogos-e az a félelem?
Az online boltok árai általában jóval alacsonyabbak, mint a fizikai boltoké. Ennek oka leginkább az, hogy nem kell drága pénzért üzlethelyiséget bérelni, adott esetben kevesebb alkalmazottra is van szükség. Ennek következményeképp igen magas lehet az eltérés az internetes és a bolti árak között.

  • akkor érdemes online rendelnünk a parfümöt, ha pontosan ismerjük a terméket
  • Ha nem a megszokott terméket vásároljuk, előtte próbáljuk ki valahol
  • Megbízható helyről vásároljunk! Soha ne rendeljünk olyan helyről parfümöt (semmit se), ahol a céges adatok hiányosak, az árak gyanúsan alacsonyak vagy egy árban vannak, illetve csak egy adott kiszerelésben érhetőek el a parfümök(pl. csak 100 ml-es illatok vannak)

Figyeljünk rá, hogy olyan helyről vásároljunk, ahol van ügyfélszolgálat és raktáron vannak a termékek.

Érdemes tisztában lennünk a parfümvilág alapvető fogalmaival.

Az alacsony ár nem feltétlenül függ össze a parfüm minőségével, mivel az árak márkánként elérőek lehetnek, a márkákon belül pedig sokféle termék létezik, különböző összetétellel.Fontos tudni, hogy az egyes illatok közötti eltérő tartósságot a termékekben lévő parfümolaj koncentráció az, ami a leginkább befolyásolja. Minél magasabb koncentrációban tartalmazza a termék az értékes olajat, annál intenzívebb és időtállóbb az illat, és persze ára is annál magasabb.
Intenzív, hosszantartó aromák vagy könnyed, légies illatok?

Az Eau de cologne, vagyis kölni (EDC) kevésbé tartós, pár óráig élvezheted az illatokat. Az Eau de toilette-t (EDT) viszont akár 6-8 órán keresztül érezheted a bőrödön, légies és könnyed. Ideális választás, ha nem szereted a túl erőteljes, agresszív illatokat.  Ha szeretnél egész napra parfümfelhőbe burkolózni, akkorpedig  azeau de parfum-öt (EDP) válaszd!
Milyen illat illik hozzád?

Gondold át, hogy milyen illatvilágot szeretsz. Alapvetően négy illatcsalád létezik, acitrusos, friss, energikus illatok, az édes/virágos illatok, az intenzívebb fűszeres-keleties aromák és karakteres  fás-ciprusos.

Hogyan tesztelj?

A parfümöt a szórófejnél szagold meg először és ha tetszik, fújd ki egy teszt papírra és várj 10 másodpercet. Ha még mindig úgy érzed, hogy tetszik az illat, fújj belőle a csuklódra is, hiszen a bőrrel érintkezve megváltozhat az illat karaktere. Ráadásul így a tartósságát is letesztelheted. Legyen nálad egy toll, amivel ráírhatod a tesztcsíkokra a legjobb parfümök nevét. Kb egy óra múlva ismét vedd elő és szagold meg. Figyel rá, hogy nem ajánlatos egyszerre 4-5 illatnál többet megszagolni, mert szaglásunk eltompul.

Honnan rendelj?

A ParfumClub webáruház megbízhatóságára és szakértelmére bizonyíték, hogy már 15 éve forgalmaz parfümöket, nem csak online, hanem mint nagykereskedés is. Itt a legjobb parfümöket szerezheted be a legjobb áron a minőség pedig garantált. Gyors, másnapi kiszállítás és hatalmas választék vár!

By | 2018-07-01T16:59:09+00:00 július 1st, 2018|Egyéb| Parfüm rendelés webáruházból bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

About the Author: